Kozakken Boys-spits Lowie van Zundert komt de gelederen bij UDI'19 versterken.
Kozakken Boys-spits Lowie van Zundert komt de gelederen bij UDI'19 versterken. Foto: UDI'19/CSU

Zeven versterkingen voor UDI’19/CSU, dat verlengt met tiental

Voetbal 5.666 keer gelezen

UDEN | UDI’19/CSU heeft zich flink versterkt voor het nieuwe seizoen. De Udenaren hebben zeven nieuwelingen aangetrokken voor het seizoen 2024-2025, waaronder Bart Ebbers en Samed Oztoprak van O.S.S.’20 en Jari van Erp van HVCH. Lowie van Zundert, die overkomt van Kozakken Boys, moet voor de goals gaan zorgen.

Nieuw in de selectie van trainer Niels van Casteren zijn: Lowie van Zundert (spits, Kozakken Boys), Arjan Ardts (doelman, SV Venray), Bart Ebbers (verdediger, O.S.S.’20), Jari van Erp (middenvelder/aanvaller, HVCH), Samed Oztoprak (middenvelder, O.S.S.’20) en Zoran Hurkmans (aanvaller, FC Eindhoven). De talentvolle verdediger Mats Koster maakt de overstap vanuit de eigen jeugd. “Achter de schermen is de technische commissie de laatste maanden bezig geweest om de selectie voor volgend seizoen verder vorm te geven. We willen graag komend seizoen een volgende stap maken in de opbouw naar een team dat structureel in de derde divisie kan spelen”, laat het bestuur van UDI’19 op de eigen website weten.

Verlengd en afscheid nemen
Van de huidige selectie zullen Jari van Ginkel, Joep Engelen, Stijn van den Broek, Raoul Oomen, Sem Curvers, Jan van de Haterd, Jordy Huybers, Juul Bongers, Mick van de Voort en Joep Offermans ook na de zomer actief zijn op sportpark Parkzicht. Jarne Gordijn, Job Schuurman (TEC), Paul van der Vlist (SV TOP), Dani Theunissen, Rai Mulders (RKSV Volkel), Teun Bloem en Tijn van de Goor gaan UDI verlaten. Dick Smits heeft besloten te stoppen met het spelen van prestatief voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant