Rowwen Hèze.
Rowwen Hèze.
WIN

Win kaarten voor ‘Alle Remmen Los’ met BZB en Rowwen Hèze

Kunst en cultuur 842 keer gelezen

LOOSBROEK | Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei vindt het ‘Alle Remmen Los’ festival weer plaats. Op festivalterrein Gras Erop aan de Laageindsedijk in Loosbroek belooft het weer een groot feest te worden met bands als BZB, Rowwen Hèze, Mooi Wark, Bökkers en Høken met de Heinoos. Het Udens Weekblad mag 2x2 weekendkaarten (inclusief camping) weggeven.

“Het grote aftellen kan beginnen”, aldus zanger-muzikant Fred van Dijk, frontman van BZB en medeorganisator en gastheer van het tweedaagse Alle Remmen Los Festival. “Met de toevoeging van onze huisband Dr. Feelgood - die zijn feelgood hits zal spelen zodra de eerste kampeerders op camping De Vlaamse Kust arriveren - plus de band Spiet, Stoned & Frenz op vrijdag vanaf 16.00 uur uur die los gaat zodra de poorten van het festivalterrein openzwaaien, is het programma van dit jaar volledig.”

Kaarten winnen
Er zijn nog kaarten beschikbaar op www.alleremmenlosfestival.nl. Een vrijdagticket kost 25 euro en op zaterdag ben je er voor 32,50 bij. Een weekendkaart heb je voor 60 euro. Maar je kan ook kaarten winnen! Wij mogen 2x2 kaarten weekendkaarten weggeven. Wil je kans maken? Mail dan je naam, woonplaats en telefoonnummer naar udensweekblad@udensweekblad.nl. Winnaars krijgen begin volgende week bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant