Marijke (links) en Freddy.
Marijke (links) en Freddy.

Kunstexpositie Freddy Sluijser en Marijke Vos in Kruisherenkapel

Kunst en cultuur 481 keer gelezen

UDEN | Kom je in het pinksterweekend verwonderen over het kleurrijke en fantasievolle werk van Freddy Sluijser en Marijke Vos. Op 19 en 20 mei zet de Kruisherenkapel de deuren open voor een expositie van deze twee Udense artiesten. 

Freddy Sluijser studeerde af aan de kunstacademie en exposeerde eerder op verschillende plekken in het land. Ze schildert vol passie en geeft dat ook door aan haar cursisten in haar eigen Atelier Rood. Naast haar inspiratie uit vrouwen van over de hele wereld, creëert ze graag een magische droomwereld. Haar bijzondere schilderijen kenmerken zich door opvallende kleuren, mixed materials en zijn een weerspiegeling van haar creatieve geest.

Marijke Vos is auteur van romans en illustrator. Ze laat zich op creatief vlak inspireren door het dierenrijk en de wereld om haar heen. Haar schilderijen en illustraties zijn sprookjesachtig, kleurrijk en soms met een vleugje humor. Naast haar schilderijen, zullen ook haar romans en geïllustreerde kaarten te koop zijn tijdens de expositie.

Tijdens de expositie is het werk te koop, kan je hen beiden aan het werk zien én kan je en/of de kinderen zelf ook de kwast oppakken. De zondagmiddag wordt muzikaal omlijst door MerelRosa Lukkes en er is gelegenheid om wat te drinken en wat lekkers te eten. 

De Kruisherenkapel is op zondag 19 mei geopend van 13.00 tot 17.00 en op maandag 20 mei van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant