Adverteren in Udens Weekblad

Als je op zoek bent naar een manier om de inwoners van Uden en omgeving te bereiken, is adverteren in Udens Weekblad de beste optie. Dit is namelijk de krant met de hoogste oplage en het grootste bereik in Uden en omstreken.

Als je interesse hebt in het plaatsen van een advertentie of als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan zijn wij er om je te helpen jouw doelen te bereiken!

Ben je op zoek naar meer informatie over adverteren in Udens Weekblad?

Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@talvimediacentrum.nl
of bel naar T. 0413 - 745 980
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).
Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en het bereiken van jouw doelgroep in Uden en omgeving.


Adverteren in Uden

Bij ons vind je de geschikte advertentiemogelijkheden, zowel in de krant als online, in Uden en omliggende regio’s.

Als je een groot publiek wilt bereiken in Uden en omgeving, dan is adverteren in Udens Weekblad een slimme keuze. Onze krant heeft een oplage van 31.000 exemplaren en is de perfecte manier om wekelijks veel inwoners van Uden en omstreken te bereiken via advertenties en redactionele stukken.

Met onze lokale nieuwswebsite, Udensweekblad.nl, kun je maandelijks meer dan 312.000 pageviews genereren en daarmee een groot publiek bereiken in de regio.

Udens Weekblad, even in het kort:

• Oplage krant: 31.000 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Uden en omstreken
• Verschijningsdag: woensdag
• Nieuwssite kliknieuwsuden.nl: 312.000 pageviews per maand

Wil je effectief adverteren in Uden en omstreken?

Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 12.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: udensweekblad@udensweekblad.nl.

We nodigen je graag uit om langs te komen bij Talvi Mediacentrum.

Ons kantoor is gevestigd aan de Loopkantstraat 25 in Uden, we ontvangen je graag op afspraak.Kantoor van Udens Weekblad aan de Loopkantstraat in Uden


Wil je jouw doelgroep bereiken buiten Uden en omstreken?

Met een advertentie in Udens Weekblad bereik je niet alleen Uden, maar ook andere gebieden waardoor je lokaal een groot publiek bereikt. Maar als je op zoek bent naar een nog groter bereik, bieden wij ook edities aan in andere regio's, zoals Oss, Cuijk, Veghel en de gemeente Den Bosch. Laat ons weten wat jouw behoeften zijn en we zullen samen bekijken hoe je jouw doelgroep optimaal kunt bereiken.

Talvi Mediacentrum biedt meer diensten aan dan alleen adverteren

Als lokale verbinder bieden wij niet alleen advertentiemogelijkheden in Uden en omstreken, maar ook een breed scala aan andere diensten voor ondernemers.
Zo kunnen wij je helpen bij het ontwikkelen en beheren van je website en social media kanalen, het ontwerpen van je huisstijl en het promoten van je bedrijf. Ben je benieuwd naar al onze diensten? Bekijk dan onze mediabrochure en ontdek hoe we je verder kunnen helpen bij de groei en ontwikkeling van je onderneming. Onze adviseurs staan klaar om je te ondersteunen en te adviseren.