Grote Gestelse Vlooienmarkt / zondag 9 juni / binnen en buiten
Grote Gestelse Vlooienmarkt / zondag 9 juni / binnen en buiten Foto: grote gestelse vlooienmarkt

Grote Gestelse Vlooienmarkt

zondag 9 juni 2024 10:00 tot 16:00

De Grootste Gesorteerde Vlooienmarkt van Noord-Brabant-NL ! Je kunt op onze markt heerlijk ongedwongen struinen langs ruim 70 netjes gesorteerde kramen met o.a. kleding, boeken, platen, elektra, fietsen, speelgoed, schoenen, tassen, glaswerk, serviesgoed, spelletjes, speelgoed. Ook kramen met mooie curiosa en brocante en heel veel meer prachtige spullekes. Elke kraam is er weer anders, uniek en netjes gesorteerd. . Heerlijk ongelimiteerd struinen, lekker kijken en iets leuks kopen, het kan allemaal op onze markt. Kortom een heerlijk dagje uit. Zie ook www.gestelsevlooienmarkt.nl - Gratis parkeren - Binnen en buiten - Unieke opbodstand - Happy hour