Marion Berndsen.
Marion Berndsen.

Reading van Marion Berndsen: ik heb een mooi aura!

Algemeen 2.421 keer gelezen

UDEN | Marion Berndsen is een bekend medium uit Uden. Ze heeft sessies met verschillende BN'ers gedaan, onlangs nog met Sylvana Simons. Ik mocht bij de van oorsprong Amsterdamse op bezoek voor een reading.

Al op jonge leeftijd kwam Marion erachter dat ze een gave heeft. "Ik zag als klein kind al mensen, of eigenlijk geesten." Dat klinkt misschien wat eng, maar zo ervaart Marion het niet. "Nee, ik vind het niet eng. Ik kan mij er inmiddels goed voor afsluiten als ik er even geen zin in heb."

Marion heeft wel een idee waar haar gave vandaan komt. "Mijn oma was helderziend. Ze deed daar eigenlijk niks mee, maar iedereen wist het wel. Op hetzelfde moment dat ik geboren werd, ging mijn oma de grond in. Mijn moeder zei wel eens dat haar gave op mij is overgegaan."

Het Udense medium heeft een praktijk in huis. In een speciale kamer mag ik plaatsnemen. Marion legt uit hoe het in z'n werk gaat. "Ik ga mij zo even concentreren en contact maken met de spirits. Als ik iets vraag kun je gewoon antwoorden, maar als ik even stil ben dan probeer ik weer contact te zoeken."

Na een tijdje heeft Marion contact met een paar geesten die ook in de kamer aanwezig zijn. "Ik zie een oudere vrouw, met grijs haar en een normaal postuur. Ik denk dat ze familie van je is. Ik denk ook dat ze al een tijdje aan de andere kant is. Bij haar staat een oudere man. Ik heb het idee dat jij hem niet gekend hebt, maar je hebt hem wel eens gezien. Toen je een baby'tje was."

Ik kijk enigszins verrast. Het zouden in theorie mijn opa en oma kunnen zijn. Mijn oma is overleden toen ik drie jaar was, mijn opa heb ik niet gekend. Hoe kan ik hem dan toch gezien hebben? "Baby's staan meer open voor de spirituele wereld. Dat gaat als je ouder wordt vaak weer dicht", legt Marion uit.

Vervolgens wordt mijn aura bekeken. "Je hebt een heel mooi aura. Er zijn wel wat storingen, maar dat komt omdat je nog over dingen twijfelt." Nou, een mooi aura, die kan ik in the pocket steken.

Ook worden mijn levende vrienden, familieleden en kennissen onder de loep genomen. Mijn werk komt ook aan bod. "Ik zie een wisseling. Dat zou een promotie kunnen betekenen." Uiteraard heb ik dat gedeelte van de reading weer terug op de redactie even aangekaart. Tot dusver zonder resultaat, maar wie weet komt dat nog?

Na de sessie kreeg ik een geluidsopname mee naar huis. Eigenlijk wist ik in eerste instantie niet zo goed wat ik daarmee moest, maar stiekem was dat toch wel heel leuk. 's Avonds heb ik met mijn vriend op de bank nog eens terug geluisterd. Hij is absoluut niet spiritueel, maar was stiekem toch benieuwd. De stem van Marion klinkt door de woonkamer: "Je hebt een hele zachte persoonlijkheid." Langs mij hoor ik iemand heel hard kuchen. "Hoezo, vind jij dat niet dan?", vraag ik. "Valt mee", antwoord hij tactisch.

Ook voorspelt Marion dat ik later twee kinderen krijg en een huis met een mooie groene tuin. Dat laatste gedeelte zien we allebei wel zitten. Ofja, ik in ieder geval! Maar die kinderen… Dat weten we ook niet.

Maar gelukkig legde Marion eerder uit: "Je hebt altijd zelf de regie over je eigen leven. Ik zie nu twee kinderen in jouw toekomst, maar als je dat niet wil, dan hoeft dat helemaal niet zo te zijn."

Na de reading vroegen veel mensen aan mij "of ik er nu in geloofde". Ik denk dat dit niet uitmaakt. Het gaat erom hoe je het gesprek zelf interpreteert. Ik liep met een goed gevoel bij Marion de deur uit en heb 's avonds leuke gesprekken gehad naar aanleiding van het bandje. Dus waarom zou ik er niet in geloven?

Tips
Tips voor deze rubriek zijn en blijven altijd welkom. Heb jij ook een leuke hobby, een bijzondere activiteit of een uniek beroep? Stuur mij dan een mailtje naar redactie@udensweekblad.nl o.v.v. 'Aileen Doet'. Wie weet kom ik dan volgende week bij jou langs!

Aileen van Tilburg.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant