Afbeelding

Een tripje van Uden naar Altstadfest in Lippstadt

Algemeen 1.067 keer gelezen

UDEN/LIPPSTADT | Het Altstadtfest in Lippstadt is één van de hoogtepunten op de jaarlijkse evenementenkalender van deze gezellige stad en trekt veel bezoekers uit de wijde omgeving. Ook Uden gaat hier naartoe, en jij kan mee op zaterdag 1 juni.

Lippstadt verwelkomt Uden bij aankomst in het oude Raadhuis en daarna kun je genieten van muziek en een markt in het centrum van de stad. De dagtrip wordt georganiseerd door het Partnerschapscomité Maashorst-Lippstadt. Vertrek per touringcar is om 08.00 uur vanaf de Losplaats in Uden. De ontvangst in het Raadhuis van Lippstadt is rond 11.00 uur. Daarna heb je vrije tijd, waarna de bus weer om 19.00 uur naar Uden vertrekt, waar je rond 22.00 uur aankomt. Deelnemen aan het tripje kost 20 euro.

Aanmelden
Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan via Lippstadt@gemeentemaashorst.nl, onder vermelding van voorletters, achternaam, adres en mobiel telefoonnummer. Aanmelden kan tot maandag 13 mei. Geen restitutie bij eigen annulering. Vol is vol. Bij te weinig aanmeldingen gaat de reis niet door. Heb je vragen? Mail dan naar bovenstaand mailadres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant