Afbeelding

Opbrengst fietstocht Zonnebloem Zeeland ten goede aan leuke uitjes

Algemeen 366 keer gelezen

ZEELAND | Eerste Pinksterdag, zondag 19 mei, organiseert de Zonnebloem afdeling Zeeland hun jaarlijkse fietstocht. De start en finish van de fietstocht is bij het Dorpshuis aan de Kerkstraat 56 in Zeeland. Je kunt hier starten tussen 10.00 en 12.00 uur. Deelname kost 5 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar is het gratis.

De Zonnebloem heeft dit jaar weer een mooie knooppuntroute van ongeveer 50 kilometer uitgezet naar de Overasselts en Hatertse vennen. In Overasselt is er een pauzeplek met koffie/thee en lekkere broodjes. Bij de finishplaats Het Dorpshuis is er een muzikaal onthaal van het Zeelands Amusement Orkest dat speelt van 14.00 tot 17.00 uur. Je kan onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de mooie muziek. Ook is er een loterij met mooie prijzen.
Mocht je pech onderweg krijgen, dan komt rijwielhandel Jort langs om je fiets te repareren. Ook voor EHBO is gezorgd in een servicewagen. “Wij hopen je een mooie, zonnige dag te kunnen bezorgen met veel fietsplezier. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Zonnebloem afdeling Zeeland, waarvan we weer leuke uitjes kunnen organiseren voor onze doelgroep”, aldus de Zonnebloem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant