Afbeelding

Vijfpunter brengt doel Saturnus dichterbij

Sport 28 keer gelezen
UDEN – Tegen laagvlieger Luctor wonnen de meiden van Saturnus met een klinkende 4-0 zege. Doordat concurrent Particulare uit Den Dungen in Udenhout één set af moest geven is dat pure winst voor Saturnus. Setstanden: 25-15, 25-15, 25-14 en 25-15.

[image=209938]

Heel veel pijntjes op de voorbije trainingen afgelopen week, maar zaterdag stonden ze er allemaal. Met dus ook Mirjan van Lanen die met een pijnlijke schouder even uit de wind werd gehouden. Een vol wedstrijdformulier, wat een tijden. Debby de Graaf mocht voor het eerst sinds maanden weer in de basis beginnen van Saturnus-coach Peter Barenbrug. Diezelfde Barenbrug overigens die einde seizoen afscheid neemt van de Udense club.

Keurige overwinning
Saturnus had weinig moeite met Luctor. De vrouwen uit Rykevoort bleven zich dapper verzetten tegen de Udense slagkracht, maar hout sneed het niet. Met twee maal 25-15 en 25-14 was het snel over en uit met Luctor. De altijd moeilijke mentale bonusset werd eveneens een prooi voor Saturnus. En of ze het er om deden: opnieuw met de bekende cijfers van 25-15 werd de benodigde vijfpunter gerealiseerd. Een keurige overwinning, zeker omdat al bekend was dat Particolare/DS wél het vijfde puntje had afgegeven. Het verschil is nu dus drie punten en volgende week heeft Saturnus/HC om 14.30 uur de inhaalwedstrijd bij VC Udenhout om het verschil groter te maken. De kraker uit bij Particolare is op 23 maart in Den Dungen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant