Prijswinnaars Mason van Dijk, Karin van Dijk en Rosan Vissers.
Prijswinnaars Mason van Dijk, Karin van Dijk en Rosan Vissers.

Mooie prijzen voor a-judoka’s van Udens Tanoshii

Overige sport 568 keer gelezen

UDEN | Team Tanoshii Uden was afgelopen weekend met drie judoka’s aanwezig bij het grote internationale judotoernooi in Beverwijk, georganiseerd door ‘Beter Judo’. Aan dit grote, aangepaste judo-event voor judoka’s met een beperking doen heel veel landen mee, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië, Israël, en bijna alle landen uit Europa.

De 15-jarige Karin van Dijk deed zaterdag op de wedstrijddag voor judoka’s van niveau 1 en 2 tijdens de Special Needs World Games bij de senioren mee. Ze was oppermachtig, mede door de coaching van Jan Rust Sensei. Ze werd dan ook de verdiende kampioen.
In de middag kwam het talent uit in de Kata wedstrijden, samen met een voor haar onbekende partner die voor deze gelegenheid werd uitgezocht door Tycho van der Werf Sensei. Ook hier werd het koppel tot kampioen van hun klasse uitgeroepen.

Beng van der Eng toernooi
Zondag was toernooibegeleidster Suzanne van Dijk samen Met Karin van Dijk, Mason van Dijk en Rosan Vissers op het ‘Beng van de Eng toernooi’ aanwezig. Op deze wedstrijddag komen judoka’s van alle niveaus uit. Mason wist in zijn poule drie van de vier wedstrijden te winnen. In de middag moesten er nog wat partijen gedraaid worden. Helaas was de aandacht wat weg bij Mason, maar hij wist een hele mooie 3e plek mee naar huis te nemen. Rosan Vissers moest uitkomen in een poule van 6. De eerste wedstrijd verloor ze, maar de andere won ze waardoor ze verdiend 2e van de dag werd.
Karin kwam ook op de mat tijdens deze wedstrijden en wist ook hier voor de 3e keer dit weekend kampioen te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant