Afbeelding

Jong, Udens wedstrijdteam wil dolgraag naar WK en roept hulp in

Overige sport 1.749 keer gelezen

UDEN | Eén van de wedstrijdteams van dansschool JAVD Dance uit Uden, ‘LITTLE BLESSED’, werd dit jaar al Nederlands én Europees kampioen. De groep kreeg afgelopen weekend ook nog eens te horen dat ze gekwalificeerd zijn voor het WK, eind augustus. Hiervoor roepen ze wel wat hulp in.

De meiden, allemaal tussen de 11 en 15 jaar oud, dansen sinds 2020 samen en kennen elkaar naar eigen zeggen door en door. “Dit seizoen hebben we niet alleen onze liefde en passie voor hiphop, maar ook onze inzet en ambitie ons team naar een hoger niveau getild”, vertelt trotse trainster Janie van der Ven. “We zijn in korte tijd binnen één van de grootste danscompetities ter wereld zowel Nederlands als Europees kampioen geworden. Bovendien hebben we onlangs te horen gekregen dat we binnen deze competitie direct gekwalificeerd zijn voor het Wereldkampioenschap dat eind augustus plaats zal vinden in Blackpool, Engeland.”

Bijdrage
Daarvoor hebben de meiden wel hulp nodig, in de vorm van een financiële bijdrage. “Wil je ons helpen onze ultieme droom te verwezenlijken, door middel van een financiële bijdrage? Zodat we als compleet en super enthousiast team ook daadwerkelijk allemaal af kunnen reizen naar het Verenigd Koninkrijk? Dan kan je doneren via deze link. Heel erg bedankt namens het hele team!”
Uit de krant