Nicole en Martijn in hun zaak aan de Erfstraat. (foto: Henk Lunenburg)
Nicole en Martijn in hun zaak aan de Erfstraat. (foto: Henk Lunenburg)

Verfwinkel Uden is veel meer dan alleen verf: ‘Een bekend begrip’

Zakelijk 3.214 keer gelezen

UDEN | Martijn en Nicole begonnen in augustus 2023 Verfwinkel Uden. Aan de Erfstraat 30 heeft de onderneming zich snel weten te vestigen als een vertrouwde naam in de lokale gemeenschap met een groot aanbod. Maar de eigenaren hebben op allerlei vlakken nog veel meer te bieden.

Door de overname van de verfmengmachine van Hubo konden Nicole en Martijn het ontstane gat dat Hubo achterliet in de markt dichten. Dit resulteerde in de verkoop van hoogwaardige verfproducten en aanverwante artikelen. “We hebben vanaf het begin een uitgebreid assortiment van het merk Sigma voor zowel binnen- als buitengebruik”, vertelt Nicole. “Inmiddels hebben we daar gerenommeerde producten van Talens, zoals olie- en acrylverf, doeken en penselen, en aanverwante middelen aan toegevoegd, evenals Bruynzeel potloden en stiften.” Verfwinkel Uden geldt ook als inname- en uitgiftepunt van pakketdiensten als DHL, UPS, DPD, GLS en Homerr. “Daarnaast hebben we een schildersbedrijf, waarmee we werkzaam zijn voor zowel particulieren als aannemers en in de utiliteitsbouw. We bieden ook diensten aan zoals isolatie- en enkel glaswerk, en het leveren en monteren van glazen wanden met glazen deuren.”

Met partner Edwin Paalman heeft Martijn ook nog een verhuurbedrijf in hoogwerkers. “We verhuren onder andere een autohoogwerker van 21 meter hoogte, een schaarhoogwerker van 8 meter hoogte en een masthoogwerker op rupsen van 6 m1 werkhoogte. Er is de mogelijkheid om deze te vervoeren op een aanhanger.”

Meer info: verfwinkeluden.nl, martijnvanhout.nl en hoogwerkerverhuuruden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant