Het is de moeite om alleen al de inrichting van de winkel te bekijken.
Het is de moeite om alleen al de inrichting van de winkel te bekijken.

Alleen deze week: limited edition schoen bij Essential Schoenen

Zakelijk 500 keer gelezen

UDEN | Essential Schoenen aan de Promenade 44 in Uden presenteert deze week een bijzondere samenwerking tussen Floris van Bommel en meestergitaarbouwer Theo Scharpach. Nog tot en met zondag 25 september zijn speciale limited edition schoenen en ceintuur van Floris van Bommel, gebaseerd op een unieke gitaar, te verkrijgen.

Sinds vorige week is de gitaar die de inspiratie vormde voor de schoenen te bewonderen in de winkel van eigenaar Bas Horck. Alle onderdelen van dit instrument zijn met de hand gemaakt. De klankkast van de gitaar is vervaardigd uit meer dan 30 jaar oud gevlamd ahornhout. De gitaar is op de achterzijde van de klankkast en aan de zijkanten afgewerkt met het speciaal voor Floris ontwikkelde blauw metallic crocoprint leer. Uit dit leer zijn dus ook de schoenen gemaakt.
De schoenen zijn exclusief bij Essential Schoenen, als eerste winkel in het land, verkrijgbaar. Voor de Floris van Bommel Limited Edition is ook een bijpassende riem beschikbaar, die zeer eenvoudig en snel op maat te maken is.

Essential collectie
De Essential collectie bevat schoenen voor iedere gelegenheid; onder een pak, bij een uitgaans-outfit, voor zaterdags langs de lijn of gewoon het dagelijkse werk. Van het oer-Britse en meer klassieke Crockett & Jones tot de Nederlandse merken Greve en van Bommel, en van de Italiaanse en Spaanse elegantie van respectievelijk Santoni en Magnanni tot de sneakers van Cole Haan uit New York.
Kijk voor meer informatie op de webiste www.essentialschoenen.nl.

Uit de krant