De zaak aan de Bitswijk.
De zaak aan de Bitswijk.

Villa-Vintage is weer geopend, kom winkelen op afspraak

Zakelijk 630 keer gelezen

UDEN | Na een lange lockdownperiode kan er, met inachtneming van de bekende maatregelen, weer gewinkeld worden. Villa-Vintage, een winkel met ‘Stijlvolle eersteklas tweedehands damesmerkkleding, is hier helemaal op voorbereid en biedt de mogelijkheid om veilig én rustig alle ingebrachte pareltjes te komen bekijken.

Shoppen in ‘tweedehands winkels’ is helemaal hip. Daarbij wordt door items een tweede leven te geven verduurzaming verder ontwikkeld. Villa-Vintage hecht waarde aan het bewuster dragen van kleding en brengt inbrengers en kopers bij elkaar. Het is een echte belevingswinkel met stijlvolle, aantrekkelijk geprijsde tweedehands merkkleding en modeaccessoires voor dames passend in het huidige modebeeld. Daarnaast vind je er ook schoenen en woonaccessoires.

Afspraak
Ben je nieuwsgierig? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak van 30 of 60 minuten in de online agenda die op de website te vinden is. Bellen kan natuurlijk ook. De openingsuren zijn tijdelijk verruimd om iedereen welkom te kunnen heten. Van maandag tot en met zaterdag kan er worden gepast en inspiratie worden opgedaan. Bij Villa-Vintage kun je terecht voor dameskleding van maat 34 tot en met maat 46. Inleveren van eersteklas merkkleding (op afspraak) is ook mogelijk. Voor meer informatie zie www.villa-vintage.nl of bel 06 83 84 22 33. Villa-Vintage is gelegen aan Bitswijk 1 in Uden (zijkant parkeerplaats Expert Ben van Dijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant