D'n Office in Uden
D'n Office in Uden

Win een droomstart met je (ondernemers)idee

Zakelijk 1.336 keer gelezen

UDEN | D'n Office in Uden daagt iedereen met een (ondernemers)idee uit om mee te doen aan de eerste editie van 'd'n Starter van 2018'.

Veel ondernemers uit d'n Office dragen de Udense gemeenschap een warm hart toe en willen mensen gezamenlijk in het zadel helpen om van (ondernemers)ideeën realiteit te maken. De beste tien ideeën pitchen deze aan een jury, bestaande uit tien ondernemers uit d'n Office. Wie de jury het best kan overtuigen van de genialiteit van het concept wordt geholpen aan de droomstart van zijn of haar idee.

Hulp
De winnaar kan rekenen op hulp op alle fronten van ondernemers uit D'n Office. Zo krijgt de starter bijvoorbeeld een compleet ingerichte werkplek in d'n Office voor een jaar lang. Bij de winst hoort ook een één-op-één coaching sessie, die je kerncompetities en persoonlijke aandachtspunten in kaart brengt. Verder krijgt de winnaar onder meer een eigen website, een eigen logo en huisstijl, een professionele fotoreportage en één jaar lang financiële ondersteuning. De totale waarde van de prijs is 10346 euro.

Pitchen
Iedereen die woont, werkt of studeert in de gemeente Uden kan gratis deelnemen aan de wedstrijd. Aanmelden kan van 14 februari tot 3 maart, via www.dnoffice.nl/ondernemersidee-uden. Na de sluitdatum worden alle inschrijvingen door de jury bekeken en beoordeeld op originaliteit, actualiteit, marktbehoefte en gemeenschapsbelang. Het is geen criterium, maar wel een pré als je idee een bijdrage levert aan de Udense gemeenschap. Uit de inschrijvingen kiest de jury de tien beste ideeën. De pitchdag voor de jury vindt plaats op 9 maart in d'n Office. De pitch moet 'right on' zijn en mag maximaal twee minuten duren. Aan het eind van de dag wordt bekend wie d'n Starter van 2018 is geworden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant