Geniet van extra korting bij De Drie Kronen.
Geniet van extra korting bij De Drie Kronen.

Mooie winterse aanbiedingen bij de Drie Kronen in Boekel

Zakelijk 547 keer gelezen

BOEKEL | Het is extra gezellig bij De Drie Kronen in Boekel van 17 december tot en met 7 januari. Tijdens deze winterse dagen kunnen klanten rekenen op een extra warme sfeer en nóg meer gezelligheid in de showroom. "Uiteraard zijn er ook volop aanbiedingen die uw woning nog sfeervoller en behaaglijker maken", aldus Til van Gurp, eigenaar van De Drie Kronen.

Klanten die nu kiezen voor een houtkachel betalen slechts één euro voor het dikwandig rookkanaal. Klanten die kiezen voor een pelletkachel krijgen minimaal 500 euro subsidie van het aankoop bedrag terug.

Gratis ICT app
Klanten die toch liever kiezen voor het gemak van een gashaard en uitkomen op de Faber Matrix hebben ook geluk bij De Drie Kronen. Zij krijgen de ICT app ter waarde van 349 euro cadeau.

"Dit zijn maar enkele voorbeelden. Komt u gerust ideeën opdoen in onze showroom en wij kunnen u op weg helpen naar een sfeervol en warme woning. Door middel van ontwerp, deskundig advies en 3D-visualisatie loopt u geen enkel risico op een verkeerde keuze", verzekert Van Gurp.

Extra open
De Drie Kronen in Tweede Kerstdag en 2 januari extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kijk op de website www.dedriekronen.nl. Of kom langs in de showroom aan de Volkelseweg 8 in Boekel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant