De open dag van FC Uden in 2021.
De open dag van FC Uden in 2021. Foto: Henk Lunenburg

Open dag en presentatie jeugdteams op sportpark FC Uden

Sport 710 keer gelezen

UDEN | Traditioneel getrouw, stelt FC Uden zijn jeugdteams voor het komende seizoen voor op de zaterdag voor aanvang van de competitie. Dit keer is dat op zaterdag 3 september. 

Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en natuurlijk andere belangstellenden zijn van harte welkom om de teams te aanschouwen als ze, vanuit een mooi voertuig, worden gepresenteerd. Aanvang van de presentatie is 16.00 uur. 
Voorafgaand aan de presentatie is het sportpark vanaf 14.00 uur geopend voor alle spelers om te trainen in teamverband of om aan het spelencircuit deel te nemen. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden en direct deelnemen. Natuurlijk kunt u zich ook via de site (www.fcuden.nl) aanmelden.

MUMO-avond in clubhuis
Diezelfde dag is vanaf 20.00 uur in het clubhuis een MUMO (Maak Uw Munten Op)-avond. Voor iedereen die nog in het bezit is van FC Uden-munten of consumptiebonnen van de jubileumavond een mooie (en tevens enige) gelegenheid om deze munten op te maken. “We zorgen voor een hapje tussendoor en er muzikale omlijsting van Niels Swinkels. Dit is de laatste gelegenheid om uw oude munten en bonnen op te maken”, laat FC Uden weten.

Uit de krant

Uit de krant