Afbeelding

Pater heet jongeren uit Uden welkom in Brazilië

Religie 264 keer gelezen
BRAZILIË – Pater Theo Verbruggen las gisteren het artikel op Kliknieuws over Corné Timmers uit Uden. Hij gaat samen met enkele andere jongeren uit Uden en omgeving naar de Wereldjongerendagen in juli. De groep brengt onder andere een bezoek aan de parochie van deze Udense kruisheer. Hij stuurde onderstaande reactie:

[image=247182]

“Ik las de namen van de jongeren uit Uden en omgeving die volgende maand hier komen om de Wereldjongerendagfen mee te maken. Corné Timmers, Sien Hommeles, Eline Geurts, Frits de Wild, Mirthe Smits, Ellen van Rooy en ook de rest (want het zijn er meer dan vijftig) zijn van ganser harte welkom. Het zal voor jullie hier een fantastische tijd worden. Vier jonge Braziliaanse kruisheren die vlot Engels spreken, werken dag en nacht aan de voorbereiding voor jullie komst en ook de jeugd van Campo Belo en heel het bisdom van Oliveira staan klaar voor jullie komst. Zij laten jullie iets ‘proeven’ van de Braziliaanse mentaliteit, de gewoontes en hoe hun geloof beleefd wordt. Hier in Juiz de Fora krijgen we een maand bezoek van heel de familie Somers (ouders en hun vier kinderen) uit Boekel. Ook zij komen om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen in Rio de Janeiro.
Beste jongeren uit Uden en omgeving, als geboren en getogen Udenaar wens ik u allen een goede reis en een hartstikke mooie tijd in dit mooie land Brazilié. Welkom!”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant