Afbeelding

Groeten uit Den Haag

Politiek 28 keer gelezen
Het was weer een onrustige week in Den Haag. Nadat eerder Frans Weekers na een lang en slopend debat de eer aan zichzelf gehouden had, was het nu Ronald Plasterk die in een marathondebat vocht voor zijn politieke leven. Ik volg zo'n debat vanuit mijn kantoor in de Tweede Kamer en wacht tot het moment dat het op stemmen aankomt. Dat was in het geval van Plasterk na 02.00 uur. Ik kon mij niet aan de indruk onttrekken dat bij het nachtelijke stemmen de gemeenteraadsverkiezingen een rol speelden. Plasterk overleefde het.

In mijn vrije tijd luister ik als sportliefhebber graag naar NOS Langs de Lijn. In de auto is dat een prima tijdverdrijf. Ik was dan ook prettig verrast dat ik aan mocht schuiven bij het sportforum op zaterdagmiddag. Samen met onder andere Chris van Nijnatten heb ik daar gesproken over de aanwezigheid van Mark Rutte in Sotsji en de nucleaire top in Den Haag, maar ook over Guus Hiddink en Philip Cocu en het ontslag van trainers in het betaald voetbal. Ik heb ook weer even aan Cuijk-reclame kunnen doen. Een aantal Kuukse lieten mij dat via Twitter ook weten.

[image=228193]

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Als je de peilingen mag geloven wordt de opkomst historisch laag, maar ik hoop dat dat in onze regio niet het geval is. Ik was aanwezig bij het door De Maas Driehoek georganiseerde verkiezingsdebat in St. Agatha. Heerlijk om het optimisme en het enthousiasme te zien bij al mijn ex-collega's en lijsttrekkers uit Cuijk! Dat enthousiasme verdient een goede opkomst. De komende weken zult u ze nog genoeg tegenkomen. Ik zal de komende weken ook veel in de regio zijn, een mooie gelegenheid om van u te horen wat ik nog meer kan doen voor onze regio in Den Haag.

Michiel van Veen
Tweede Kamerlid VVD
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant