Afbeelding

Laatste voorbereidingen voor Monsters

Muziek 14 keer gelezen
MARIAHEIDE/ERP – Monsters of Mariaheide is klaar voor de zestiende editie. De frambozenhal aan de Bolst, tussen Mariaheide en Erp, is aangekleed; de kaartverkoop loopt uitstekend en het programma staat als een huis. Niet voor niets heeft Hans van Hoof van Stichting Organiseert Monsters (STOM) alle vertrouwen in een goede afloop!

[image=83589]

Monsters wordt dit jaar niet in de vertrouwde manege in Mariaheide gehouden, maar in de frambozenhal aan de Bolst. “Het is er alleen maar beter op geworden”, vermoedt Van Hoof. “Vooral de temperatuur; we hebben zelfs vloerverwarming. Normaal kon het niet, maar dit keer hebben we in onze T-shirts staan opbouwen. Een ander voordeel is dat hier grote vrachtwagens zó binnen kunnen rijden.” Tijdens het opbouwen van de zaal zijn zo'n dertig vrijwilligers actief. "Zaterdag bedraagt het aantal vrijwilligers ongeveer zestig personen.

Bloemlezing
De line-up liegt er evenmin om. Vanaf 14.30 uur gaan achtereenvolgens The Smelly Cats, Boners Inc, Ratz, Textures, Infa, BZB, Stream of Passion, Peter Pan Speedrock, RATCoM en de afterparty met De RokobamaDeeJays het publiek vermaken. “Allemaal Nederlandse bands, maar dat is min of meer toeval”, legt Van Hoof uit. “Het is gewoon zo gelopen. Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld wel een paar buitenlandse bands, maar ik denk dat we ook dit jaar een heel goede dwarsdoorsnede hebben, zeg maar een bloemlezing van de Nederlandse rockbands. Al met al gaan de voorbereidingen super. Het voelt goed en ziet er prachtig uit!”
Het programma begint om 14.30 uur.
Voor meer informatie:www.monsterheide.nl

[image=83590][image=83591][image=83592][image=83593][image=83594][image=83595][image=83596][image=83597][image=83598][image=83599]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant