Afbeelding

Kaartverkoop Halfvastenfeesten van start

Muziek 18 keer gelezen
ZEELAND – In Zeeland vinden op 1, 2 3n 3 april de Halfvastenfeesten plaats. De organisatie van de Halfvastenfeesten is blij met de vliegende start die de kaartverkoop heeft gemaakt. Was in eerste instantie de vroege voorverkoop opgestart om de aangekondigde BTW-verhoging te omzeilen blijkt dat dit, na het uitstellen hiervan, geen invloed heeft gehad op het aantal kaarten dat nu al is verkocht. Kennelijk valt het programma bijzonder goed in de smaak bij het grote publiek.

[image=162313]

Carnaval moet nog beginnen maar veel mensen lijken nu al uit te kijken naar de Halfvastenfeesten in april 2011. Het verloop van de kaartverkoop via internet zorgt in ieder geval voor opgewekte gezichten bij de organisatie. Ruim 1800 personen hebben reeds een kaartje weten te bemachtigen voor de feesten die in 2011 voor de vierde keer plaatsvinden. Als de verkoop zo goed blijft lopen, houdt men er al voorzichtig rekening mee dat – net als tijdens de editie van 2009 en 2010 – de bordjes uitverkocht uit de kast gehaald moeten .
Stichting PR Halfvastenfeesten geeft alle bezoekers de kans om tot 15 januari een dagkaart voor vrijdag en/of zaterdag van € 17,50 per stuk te kopen en een combikaart voor vrijdag en zaterdag voor € 25,00. Combikaarten voor vrijdag, zaterdag én zondag kosten € 30,00. Kaarten kunnen via de website www.halfvastenfeesten.nl worden besteld en zijn fysiek te koop bij C1000 Eijsermans in Zeeland. Door nu al te bestellen ben je in ieder geval verzekerd van kaarten. De laatste twee edities van het evenement waren namelijk stijf uitverkocht.
Toegang is nog steeds vanaf 16 jaar. Het complete programma van dit meerdaagse evenement is te vinden op de officiële website van de Halfvastenfeesten. De line-up op de site is op dit moment nog niet helemaal compleet want met een aantal top-acts worden de aankomende weken de laatste afspraken gemaakt. Nick & Simon zijn in elk geval van de partij.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant