Afbeelding

Bruce Springsteen naar Peelpop

Muziek 1 keer gelezen
BOEKEL - Peelpop heeft voor de editie van 2013 weer vijf tribute bands weten vast te leggen Zaterdag 23 februari is de vijfde editie van Peelpop en ook dit jaar wordt manege de Rietvenne aan de Scheidingsweg in Boekel omgetoverd in een heus concerthal alwaar de beste rockbands van deze aardbol worden geïmiteerd door de beste tributebands .

[image=230891]

Opener is het regionale Barracuda die een ode brengt aan de beste rockin ladies ever. De tweede band is RU2, deze band is in de laatste vijf jaar uitgegroeid tot 1 van de beste U2 tribute bands van Nederland. Full Nelson stond twee jaar geleden al op Peelpop en mede dankzij hun sterke groei van de laatste jaren zijn ze nu weer uitgenodigd met een strakke show van Limp Bizkit. Bruce Springsteen is en blijft 1 van de grootste muzikanten allertijden en met the Bruceband heeft Peelpop een 8-koppige band binnengehaald die in bezit zijn van de Bruce Springsteen imitator. De afsluiter op Peelpop 2013 is the Guns n Roses experience. Speciaal overgevlogen vanuit England komen deze 5 rockers een onvervalste set neerzetten van 1 van ‘s werelds grootste rockbands allertijden Guns n Roses.

[image=230892]

De deuren gaan om 18.00 uur open en de muziek stopt om 01.00 uur. Kaartjes aan de kassa kosten € 20,- en in de voorverkoop € 15,-. De kaartverkoop is reeds begonnen. Deze zijn te verkrijgen bij Guitar King in Boekel, Primera in Uden, de Buurman in Odiliapeel en zijn via www.peelpop.nl ook online te bestellen. Peelpop hanteert een minimum leeftijd van 16 jaar.

Uit de krant

Uit de krant