Afbeelding

Spannende nieuwjaarsactie voor lezers

Kunst en cultuur 12 keer gelezen
UDEN - Het Thriller Theater staat vrijdag 7 januari met de spannende toneelvoorstelling 'Sherlock Holmes en de hond van de Baskervilles' in Theater Markant. Een absolute aanrader voor (toneel-) thrillerliefhebbers. Lezers van Kliknieuws kunnen nu reserveren met 50% korting.

[image=162286]

Dit toneelstuk brengt de sfeer, humor, maar bovenal de spanning die wordt geassocieerd met Sherlock Holmes. Het vertelt ook een verhaal over acteren en de kracht van de suggestie. Het stuk speelt zich namelijk af in het hedendaagse Engeland waar een groep bevriende acteurs op een avond besluit het beroemdste verhaal van Sherlock Holmes na te spelen. Gebaseerd op de klassieker van Arthur Conan Doyle. Met onder andere Johnny Kraaijkamp jr. en Wivineke van Groningen. Regie: Bruun Kuijt. Bekijk hier een filmpje.
Er is een nieuwjaarsactie speciaal voor alle Kliknieuwslezers: reserveer nu met 50% korting(*)
Je betaalt dan geen € 24,- per kaart, maar slechts € 12,-. Reserveer via 0413-256110 (ma. - vr. tussen 10.00 en 17.00 uur) o.v.v. 'Kliknieuws'. Voor meer informatie: www.theatermarkant.nl

*Prijzen incl. € 2,25 consumptie & garderobe , excl. € 1,- adm. kosten. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte kaarten. Restitutie op reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant