Missing One. (foto: Joop Lankhaar)
Missing One. (foto: Joop Lankhaar)

Eighties muziek, soul en rock op Boekelse Peelsessie

Kunst en cultuur 423 keer gelezen

BOEKEL | Na weer een druk bezette vorige Peelsessie staat de volgende komende zaterdag alweer op het programma in de grote zaal van Boekelsven aan de Peelstraat 18 in Boekel. Deze avond met muziek van Backday, een eighties coverband, en Missing One. Entree is 5 euro.

Backday is een ervaren live band en brengt populaire covers uit de jaren 80. Herbeleef de ‘Fabulous Eighties’ en maak een tijdreis naar je jeugd of (her)ontdek een geweldige muzikale periode. Denk aan Tiffany, Madonna, Journey, Guns ‘n Roses, Tina Turner, The Baby’s, Bananarama, Tarzan Boy, Bonnie Tyler, en Kool and the Gang. Backday brengt muziek die gedraaid werd in de dancing en cafés gedurende 1980 tot 1989, wat betekent dat er ook enkele top hits van de 70’s tussen zitten.

Missing One
Missing One staat garant voor soul- en rockmuziek waarbij je wel moet bewegen. Good old klassiekers maar ook recentere hits komen voorbij, en er is af en toe ook ruimte voor Nederlandstalige nummers. De band maakt al ruim 25 jaar met veel plezier en energie muziek. Van Robert Palmer tot Robbie Williams, van Melissa Etheridge tot Tina Turner, van Otis Redding tot Waylon en van The Scene tot De Dijk. Hun motto blijft hetzelfde: ‘Samen lekkere muziek maken en met het publiek een feestje bouwen.’ Van kleine kroegjes tot grote volle zalen, van bruiloft tot personeelsfeest, van galafeest tot benefietconcert; Missing One heeft ze de afgelopen jaren allemaal meegemaakt en gaat er ook zaterdag 3 december voor om alle gasten een leuke en gezellige avond te bezorgen op de Peelsessie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant