De band 'Back In Business'.
De band 'Back In Business'.

Peelsessie met Sideline en Back In Business

Kunst en cultuur 389 keer gelezen

BOEKEL | Op zaterdag 2 juli is weer een Peelsessie avond bij Boekelsven aan de Peelstraat 28 in Boekel. De bands Sideline en Back in Business treden op twee podia op.

Sideline is een zevenkoppige band waarvan diverse leden al meer dan 25 jaar actief zijn in de muziekscene van amusement-, en covermuziek. De huidige samenstelling is tot stand gekomen uit muzikanten die een nieuwe weg wilden inslaan door muziek te brengen waar ook hun echte passie ligt. Zangeres Anuska en zanger Antwan weten met hun stem en enthousiasme binnen de kortste tijd de aandacht van het publiek te trekken en nemen het publiek mee in 40 jaar Nederlandse en internationale pop-rock geschiedenis van de top 2000. De coverband is geïnspireerd door internationale en Nederlandse pop- en rock krakers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s.

Back In Business
Back In Business bestaat uit zes bandleden. Ze komen uit de regio van Loon op Zand, met veel ervaring in hun middag op het muzikale vlak. Ze spelen pop, soul, Nederpop, rock en andere muziek vanaf de jaren 70 tot nu. De avond begint om 20.30 uur. Entree is 5 euro.

Uit de krant