De artiesten die op het podium staan op 23 april.
De artiesten die op het podium staan op 23 april.

Win kaarten voor Hollandse Avond in theater Markant

Kunst en cultuur 889 keer gelezen

UDEN | B.T Events houdt op zaterdag 23 april in samenwerking met theater Markant de ouderwets oergezellige Hollandse Avond in Markant Uden. Een avondvullend muziekevent in het teken van het Nederlandse lied, met optredens van onze favoriete Nederlandstalige zangers. Het Udens Weekblad mag voor deze avond 2x2 kaarten weggeven!

Het belooft een waar meezingfeest te worden. Liefhebbers van écht Nederlands kunnen meezingen met onder andere Wesly Bronkhorst, Henk Dissel, Henk Bernard, Danny Robben, Randy Voet, Remix, Rudy de Wit, Etienne Alvares, Jeffrey Heesen en met drive in DR & CO. De Hollandse Avond begint om 20.30 uur en is om 01.30 uur afgelopen. De deuren zijn om 19.30 uur geopend.

Winnen
Wil jij kans maken op kaarten voor deze avond? Stuur dan een mailtje naar redactie@udensweekblad.nl waarin je ons laat weten met welk nummer jij het allerliefst mee wil zingen op 23 april. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden! De winnaars krijgen een week later via mail bericht.

Tickets
Niet gewonnen of zeker weten dat je erbij bent? De kaarten zijn te koop voor 22,50 euro via de website van het Udense theater: markantuden.nl, via telefoonnummer 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant