Afbeelding
Foto: Ben Houdijk

Reguliere verkoop Alle Remmen Los gestart

Kunst en cultuur 1.383 keer gelezen

VOLKEL | Tijdens Hemelvaartsweekend genoten 14.000 bezoekers van de eerste editie van Alle Remmen Los Festival op festivalterrein Gras Erop in Loosbroek. Op 29 en 30 mei komt er een tweede editie van het festival. De kaartverkoop is vandaag om 12.00 uur gestart.

"We kijken terug op twee fantastische dagen met een geweldige sfeer zowel voor- als achter de schermen", aldus Dick van der Wijst, drummer van BZB. "Alle bands kwamen met een lachend gezicht van het podium. We hadden ons geen beter jubileum kunnen wensen, echt fantastisch! En dit gaan we in 2019 op dezelfde voet voortzetten."

Afgelopen zaterdag waren de vroege vogel tickets binnen een mum van tijd de deur uit. Nu is de algehele reguliere voorverkoop begonnen. Het festival zal een soortgelijke line-up kennen waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft. Onderstaande tickets zijn verkrijgbaar via www.alleremmenlosfestival.nl. Een dagticket op 29 mei kost 25 euro, een dagticket op 30 mei kost 30 euro. Een campingticket scoor je voor 15 euro.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant