Afbeelding

Lieve 7-jarige Sjakie zoekt knuffelbaasje

Human Interest 747 keer gelezen

UDEN | Deze knappe heer is Sjakie, een 7 jaar oude, blauw-witte kater. Sjakie is geen haantje de voorste. Als je naar hem toe gaat en je laat hem aan je hand ruiken, dan geeft hij gelijk een kopje en geniet hij intens van de knuffels. Een rustig thuis, waar hij als binnenkat woont, zou voor Sjakie dan ook ideaal zijn.

Sjakie is fiv positief, wat betekent dat hij alleen met andere fiv positieve katjes samen mag leven. Bijvoorbeeld met vriendje Jack, die net zo’n knuffelkont is als Sjakie. Heb je interesse in Sjakie? Ga dan naar www.hokazo.nl/kat/sjakie.

Hokazo nieuws
Vier fanatieke dames hebben afgelopen zaterdag tijdens NLdoet samen met enkele vrijwilligers van Hokazo een stuk land onkruid vrijgemaakt en klak gestrooid. Zo kan over een paar weken het bloemenzaad gestrooid worden en draagt Hokazo haar steentje bij aan de biodiversiteit. Op 18 maart zal de achtertuin van Hokazo aangepakt worden. Momenteel is die ruimte niet bruikbaar. Daarvoor zoekt Hokazo nog fanatiekelingen. Met veel hulp wil Hokazo de bramenstruiken weghalen, zodat er een snuffeltuin voor de honden gemaakt kan worden. Zin om een dagje of een paar uurtjes te helpen? Meld je aan via bestuur@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant