Afbeelding

Udenaren schieten Bodi en haar ouders te hulp met crowdfunding, help jij ook?

Human Interest 6.680 keer gelezen

UDEN | Er is onlangs een crowdfunding opgestart voor de Udense Melvin en Desi en hun pasgeboren dochtertje Bodi. Zij moet door een hartafwijking verschillende zware operaties ondergaan.

Melvin en Desi uit Uden werden op 10 februari ouders van Bodi. Na een paar dagen blijkt dat het niet goed met haar gaat. In het Radboud Ziekenhuis krijgen de kersverse ouders te horen dat Bodi een ernstige hartafwijking heeft. Daarom moet zij vier operaties ondergaan, waarvan er eentje achter de rug is. Morgen staat de zwaarste hartoperatie op de planning. Hierna volgen er nog twee, waarvan de laatste zodra ze 3 tot 4 jaar oud is.

Ze verblijven momenteel in het Ronald McDonald huis in Rotterdam. Bodi ligt op de intensive care in het ziekenhuis, waar ze donderdag 17 februari haar eerste hart/long operatie heeft gehad. Deze verliep goed, en het gaat op dit moment goed met haar. Er staan nog pittige jaren te wachten, maar als de rest van de operaties ook goed verloopt kan Bodi een prima leven hebben. Melvin en Desi zijn erg dankbaar voor iedere hulp die zij ontvangen. “Beide werken wij ontzettend hard als zzp’ers en willen we het liefst iedere seconde van elke dag bij haar zijn. Iedere bijdrage waardoor wij zo veel als mogelijk tijd bij onze kleine meid kunnen doorbrengen waarderen wij zo ontzettend”, schrijven Melvin en Desi op de crowdfundingspagina. Momenteel is er al bijna 8000 euro gedoneerd. Wil je ook doneren? Klik dan hier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant