Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Udense Yvonne behaalt streefbedrag na crowdfundingactie

Human Interest 2.120 keer gelezen

UDEN | Met de crowdfundingactie die De Udense Yvonne Ceelen (35) afgelopen maanden opzette, is het streefbedrag van 75.000 euro behaald. Ze reist binnenkort met dit mooie bedrag naar Rusland voor een behandeling om haar slopende ziekte MS een halt toe te roepen.

Yvonne strijdt al jaren tegen de ziekte, en heeft voor een stamceltransplantatie 75.000 euro nodig. Na het starten van haar crowdfundingactie Yvonne Terug Op Hakken werden er verschillende acties opgezet. Zo renden deelnemers van de Hakken Fun Run op zondag 15 september driehondervijftig meter dwars door het centrum van Uden, op hakken. De opbrengst ging volledig naar de crowfundingactie.

Het bedrag stond op 25 oktober nog op ruim 71.000 euro, en het eind was in zicht, tot Yvonne gisteren heel goed nieuws te horen kreeg. Het kledingmerk Under Armour liet weten dat zij het resterende bedrag tot de 75.000 wilde aanvullen zodat Yvonne haar doel zou bereiken. De overige donaties die nog onderweg zijn worden geschonken aan het onderzoek en beschikbaar gesteld voor diegene die ook om dezelfde reden een crowdfundingactie wil starten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant