Asieldier Zelena
Asieldier Zelena

Dierenambulance Hokazo zoekt nieuwe collega's

Human Interest 596 keer gelezen

UDEN | Dierenambulance Hokazo is op zoek naar nieuwe collega's. Medewerkers van dierenambulance Hokazo brengen gevonden zieke of gewonde dieren naar de dierenarts of naar een gespecialiseerd opvangcentrum. Voor honden en katten is dat Hokazo.

De dierenambulance is bij voldoende bezetting 24 uur per dag bereikbaar. Je bepaalt natuurlijk zelf wanneer en hoe vaak je wilt rijden. In principe rijdt je nooit alleen en uiteraard wordt je in het begin goed begeleid. Heb je een hart voor dieren? Ben je 18 jaar of ouder en heb je een paar uurtjes per week over? Neem dan snel contact op via admin@hokazo.nl.

Asieldier van de week
Zelena is asieldier van de week. Zelena een knappe poes van 5 jaar. Bijna helemaal wit, op een paar vlekken en een mooi gekleurde staart na. In het begin was ze erg bang van ons, maar ze maakt mooie stapjes. Ze durft nu natvoer te eten als we in het verblijf zijn. Ook durft ze tegenwoordig door het verblijf te lopen als er mensen zijn die ze kent. Zelena zoekt een rustig huisje zonder kleine kinderen, waar ze de tijd krijgt om uit haar schulp te kruipen. Een sociaal kattenvriendje zal ze zeker waarderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant