Afbeelding

Knoerissenkrant 2014 uitgereikt aan Porcellus

Carnaval 80 keer gelezen
UDEN - Onder toeziend oog van vele schaatsers is afgelopen dinsdag de nieuwe Knoerissenkrant 2014 door Léon de Beer van De Winter media groep overhandigd aan Prins Porcellus de 49e, Bas van den Heuvel. De Knoerissenkrant wordt ook dit jaar weer bij 18.000 gezinnen in Uden kosteloos bezorgd.

[image=265457]

De krant, met veel informatie over carnaval, de evenementen en de mensen die dit allemaal mogelijk maken, valt tussen kerst en oud- en nieuwjaar in de brievenbus samen met de reguliere editie van het Udens Weekblad. Dennis van de Donk, bestuursverantwoordelijke communicatie, vertelt met trots over de krant. “We zijn met acht leden bij de commissie en die hebben de krant van voor tot achter gevuld met content. We verzorgen zelf de opmaak. De voorkant krijgt altijd extra aandacht, want dat moet een trekker zijn. Dat is deze keer, volgens ons, goed gelukt. Daarnaast wordt er vanaf augustus druk geïnterviewd, geschreven en beeldmateriaal uitgezocht om het lezen van de krant zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken.”
Rene Poulussen, voorzitter sponsorcommissie, vult aan: “We hebben een zeer interessant middel voor adverteerders. Het is een full colour uitgave, wordt gratis verspreid tijdens een periode waarin mensen de tijd hebben om wat te lezen en te bladeren. De Knoerissenkrant krijgt juist in die periode extra aandacht van de lezers. We hebben dan ook weer dit jaar vele nieuwe adverteerders weten te vinden. Ondernemend Uden staat in ieder geval achter de Knoerissen.” De communicatie- en sponsorcommissie van de Knoerissen zijn in ieder geval trots op ‘hun’ krant.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant