Foto: Prins Rick d'n Urste (links) en zijn adjudant Coen Verkampen.
Foto: Prins Rick d'n Urste (links) en zijn adjudant Coen Verkampen.

Overzicht carnavalsprogramma de Knöllekes

Carnaval 736 keer gelezen

BOEKEL | Carnaval staat weer voor de deur. Zaterdag maakt de Boekelse carnavalsvereniging de Knöllekes bekend wie de opvolgers van Prins Rick d'n Urste en Adjudant Coen worden.

Kom zaterdag 28 januari naar Nia Domo en zie met eigen ogen wie de nieuwe Prins van Boekel wordt. Het belooft een gezellige avond te worden waarbij het vanaf 19:00 uur eerst de beurt is aan de jeugd van Boekel. De nieuwe jeugdprins(es) en vorst(in) worden dan bekendgemaakt. Vervolgens is het tijd om officieel afscheid te nemen van Prins Rick d'n Urste en Adjudant Coen. Na dit officiële tintje wordt het tijd om de nieuwe heerser van Boekel te laten stralen. Samen met zijn adjudant zal hij D'n Doom om zunne kop zetten. Onder de muzikale begeleiding van de DJ moet dit geen probleem zijn.

Agenda
Zaterdag 28 januari is Jeugdprinsenbal (van 19.00-21.00 uur), zaterdag 28 januari is het Prinsenbal (vanaf 21.00 uur), zaterdag 4 februari start de kaartverkoop pronkzittingen, zondag 5 februari is de Jeugd- en Prinsenreceptie, donderdag 9 februari is de 55+ pronkzitting, vrijdag 10 februari is de pronkzitting, zaterdag 11 februari is de Pronkzitting, Vrijdag 17 februari is de Pronkzitting, zaterdag 18 februari is Pronkzitting, zondag 19 februari is de voorselectie van Stuif es in, vrijdag 24 februari Forget Vudel m.m.v. Beat the Stones icm DJ, zaterdag 25 februari is Stuif es in, zaterdag 25 februari is het Carnavalsbal m.m.v. Tilt!, zondag 26 februari is het Carnavalsbal m.m.v. Fragment en DJ Guus, maandag 27 februari is het Klein Knöllekesbal m.m.v. DJ Guus, maandag 27 februari is het Carnavalsbal m.m.v. Broadway en DJ Guus en dinsdag 28 februari is de Koepel-Kindermiddag. Daarnaast is er voor de 18- jeugd van zaterdagavond tot en met dinsdagavond een DJ in de Koepelzaal die zorgt voor een supervet carnavalsbal. Op 1 februari start de voorverkoop bij Nia Domo en een kaartje kost € 6,-. Aan de dagkassa tijdens de carnaval kost een kaartje € 7,50.

Meer informatie op
www.deknollekes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant