Afbeelding

UDI on ICE KERSTVEILING 2011

Algemeen 28 keer gelezen
Uitnodiging voor het bijwonen van de UDI on ICE kerstveiling, zaterdag 17 december 2011 aanvang 20:00 uur.

Iedereen houdt wel van een avondje uit! Daarom nodigen wij je uit om op zaterdagavond 17 december a.s. om uiterlijk 20.00 uur aanwezig te zijn, wanneer traditiegetrouw vlak vóór de feestdagen de zesde Kerstveiling wordt gehouden. Deze Kerstveiling is verplaatst van het clubhuis naar het hart van het centrum … de Markt. De veiling zal plaats vinden in het verwarmde en sfeervolle horeca gedeelte van Uden on Ice, dat wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. En in totaal worden zo'n 200 kavels onder de hamer gebracht.
Vooraf aan de UDI on ICE Kerstveiling is er een ijshockeywedstrijd tussen UDI’19 en Blauw Geel’38. Een ware derby, aanvang19.00 uur!!
Aan gezelligheid en entertainment zal het deze avond zeker niet ontbreken; vier kolderieke veilingmeesters en een live optreden van Etiene Alvares zorgen voor een spetterende UDI on ICE kerstveiling.

Teamkavels
Er zijn nog meer teamkavels om de teamspirit aan te trekken, neem bijvoorbeeld de tennisclinic voor het hele team (nr. 60), de Bavariatour voor 20 pers. (nr. 2), een presentatieshirt met bedrukking voor het hele team (3e helft) (nr. 203), wat lekkere arrangementen in ons eigen clubhuis (nr. 185 en 186) of de fusten heerlijk bier welke door de Udense horeca ter beschikking zijn gesteld.

Wij hopen u in grote aantallen te mogen ontmoeten bij de UDI on ICE Kerstveiling. De sfeer is geweldig, de toegang gratis en natuurlijk zijn introducés van harte welkom. Graag tot de 17e!

[image=198469]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant