Afbeelding

DJ Fabriek maakt van feest geweldige avond

Algemeen 222 keer gelezen
UDEN – De DJ Fabriek staat garant voor een feestje. Het motto van eigenaar Tiago Vilhena de Oliveira en de zeven andere betrokken dj’s is en blijft dan ook ‘Elk feest verdient een geweldige avond’.

[image=254708]

Vilhena de Oliveira startte als hobby in 1998 met licht en geluid. In 2008 begon hij met zijn bedrijf Tiago Licht en Geluid. Twee jaar geleden werd daar de naam de DJ Fabriek aan gekoppeld. Er wordt gewerkt met acht dj’s. “Allround dj’s, die bij alle gelegenheden voor een feest zorgen. Van bruiloften, feesten, partijen tot discotheken en kroegen. Bijvoorbeeld bij bruiloften is het de uitdaging om jong en oud te vermaken. Maar bij feesten met een bepaalde doelgroep passen wij de muziekstijl aan. De wensen worden in een gesprek met de klant besproken.”
De DJ Fabriek levert feest- en bruiloft dj’s met diverse drive-in shows. Klanten kunnen kiezen uit verschillende pakketten. “We hebben standaardpakketten, maar ook bijvoorbeeld het XL-pakket, met een volledige lichtshow.”

[image=254707]

Trouwkeurmerk
Op het gebied van bruiloften kreeg de DJ Fabriek onlangs waardering van Trouwkeuring.nl. Na onderzoek van dit externe bedrijf werd het Trouwkeurmerk uitgereikt. “Daar zijn we trots op. Er is gekeken naar onder andere de betrouwbaarheid en kwaliteit en daar kwamen we heel goed uit. Onder andere door de keuring weten we dat we op de goede weg zitten, maar dit wil niet zeggen dat we nu klaar zijn. Om deze keuring te blijven behouden, zullen we scherp moeten blijven en elk feest tot een succes te maken.” Een bijzondere mogelijkheid bij de bruiloften is het video gastenboek. “Bezoekers krijgen de kans een felicitatie in te spreken. Het bruidspaar krijgt later dan een dvd met de felicitaties.”

[image=254709]

Referenties
De DJ Fabriek heeft een breed werkveld. Van Noord-Brabant, Zeeland, Limburg en Gelderland tot Amsterdam. “Veelal is het via mond-tot-mond-reclame of mensen bekijken onze website. Daarop staan onze mogelijkheden beschreven.” Het lijstje met referenties is indrukwekkend. Zo staan dj’s van de DJ Fabriek vaak in de Time Out in Gemert en stonden ze op het dansfeest WiSH Outdoor. “Onze passie is te zien doordat we van elk feest een succes maken. Hierdoor hebben we onder andere een keuring gekregen en die willen we graag behouden.”
Kijk voor meer informatie op www.dedjfabriek.nl. Telefonisch bereikbaar via (06) 51 15 74 74 of mail naar

[image=254706]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant