Afbeelding

Vol programma op Internationale Vrouwendag in MuzeRijk

Algemeen 1.208 keer gelezen

UDEN | In MuzeRijk in Uden wordt komende zondag Internationale Vrouwendag Maashorst gevierd. Van 13.00 uur tot 17.30 uur zijn alle vrouwen en meisjes zijn welkom. En natuurlijk zijn mannen en jongens ook welkom.

Er is weer een gevarieerd programma, en voor de kleintjes is er een kinderspeelhoek. Zo is er een demonstratie van turnvereniging V & K, Niels Swinkels leert de aanwezigen het Ujes Volkslied, dansgroep Silver Star komt line-dansen, en voor het eerst kan je salsadansen met Iemos Jones van Salsa Maestra. Er is een B&H markt en ook een crea bea-markt voor veel inspiratie. Er zijn muziekoptredens en je kunt een thema-uur bijwonen dat gaat over het stoppen van geweld tegen vrouwen en meisjes. Hiervoor is Lolita Soedamah uitgenodigd. Dichteres Ineke de Wild komt langs om haar eigen werk te laten horen.

Verder zijn buitenlandse hapjes te koop en is er op het einde een loterij met prijzen voor de aanwezigen. Deze dag wordt gratis aangeboden door het Acht Maart Comité van Vrouwen Samen uit Uden, met steun van de gemeente Maashorst en Muzerijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant