Afbeelding

Inzamelactie kleding en schoenen in Volkel voor beter onderwijs in Burundi

Algemeen 436 keer gelezen

VOLKEL | In Volkel kun je op donderdag 20 oktober kleding en schoenen die je niet meer draagt maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt, inleveren bij de familie Verkuijlen, Vrouwen Actief Volkel aan de Wezelstraat 17. Deze actie is onderdeel van Sam’s Kledingactie.

Sam’s vrijwilligers zijn van 08.30 19.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen. Je donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika). Behalve de donatie van kleding en schoenen mag je ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. 

Onderwijs
Met de donaties keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden. Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant