Er zijn ook een aantal standhouders aanwezig met decoratieve spullen.
Er zijn ook een aantal standhouders aanwezig met decoratieve spullen.

Reddingsbrigade Uden organiseert mega vlooienmarkt

Algemeen 296 keer gelezen

UDEN | Reddingsbrigade Uden houdt zondag 18 september een gigantische buiten-vlooienmarkt in het Sportpark aan de Parklaan in Uden.

Het park is gelegen nabij de Volkelseweg. De opbrengst van de vlooienmarkt zal aangewend worden voor de aanschaf van extra oefenmateriaal. Zo kunnen de leden praktisch oefenen met betrekking tot reddingswerkzaamheden in of rondom het water.

Duizenden koopjes
Tijdens het evenement zullen er 250 marktkramen opgesteld staan, waarbij particulieren uit Uden en omgeving hun gebruikte overtollige huisraad zullen verkopen. Je komt er duizenden koopjes tegen; ruim 1 kilometer aan planklengte ligt gevuld met leuke spullen. Zo zal er van alles te vinden zijn: speelgoed, aardewerk, dvd’s, audioapparatuur, fietsen, kleding, gereedschappen, meubilair, boeken, sierraden, keukenapparatuur, enzovoorts. Ook zullen er een aantal standhouders aanwezig zijn met decoratieve spullen. Het gaat dan voornamelijk om landelijke en nostalgische spullen uit grootmoeders tijd. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur . Als je ook nog een standje wil huren op deze markt, dan is dat nog mogelijk. De opbrengst is dan uiteraard voor jezelf. Voor nadere informatie kun je bellen met 0161 45 62 91.

Uit de krant