Inschrijven voor het RAU Maashorst Healthy Fest dat op zondag 18 september plaatsvindt op Bedaf in Uden kan op www.reactiefuden.nl/maashorst-healthy-fest. (foto: Henk Lunenburg)
Inschrijven voor het RAU Maashorst Healthy Fest dat op zondag 18 september plaatsvindt op Bedaf in Uden kan op www.reactiefuden.nl/maashorst-healthy-fest. (foto: Henk Lunenburg)

Sportvereniging ReActief Uden presenteert Maashorst Healthy Fest

Algemeen 1.165 keer gelezen

UDEN | Sportvereniging ReActief Uden (RAU) houdt op zondag 18 september het Maashorst Healthy Fest op Bedaf.

Door: Henk Lunenburg 

RAU is een vereniging voor fysieke en mentale conditietraining. Geen gewone sportclub, maar een kleinschalige vereniging die bijna 10 jaar geleden is opgericht door een groepje enthousiaste sportievelingen. De trainingen worden verzorgd door vrijwillige instructeurs. Zij bieden een breed scala aan trainingen aan: sportief wandelen, bootcamp, body weight training en boksen/zelfverdediging. Doel is om op een laagdrempelige manier de inwoners van de Maashorst in beweging te brengen. Op zondag 18 september presenteren zij de eerste editie van het RAU Maashorst Healthy Fest op Bedaf in Uden. Een sportieve, inspirerende en gezellige dag vol met workshops op het gebied van sport, mindfulness en vitaliteit, waaronder boksen, bootcamp, targetsprint, sportief wandelen, langlauf, mindful run, meditatie, leefstijl, ademhaling, dansen met vier elementen en meer. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning in de chill-out area of tijdens een rustgevende massage. Voor een gezonde lunch wordt gezorgd. Het hele event wordt op vrijwillige basis georganiseerd en gesteund door een subsidie vanuit het Lokaal Sportakkoord Maashorst. RAU doet dit samen met E-Balanz, Natuurlijk Loes, Wolbert Fysio, Langlaufvereniging Bedaf, het Bergpad, en Switch. Bij de Kunstfabriek Oss worden slingers gemaakt om het event feestelijk aan te kleden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant