Je kunt ervoor kiezen deze glampingtent te reserveren.
Je kunt ervoor kiezen deze glampingtent te reserveren. Foto: BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk komt met pop-up familiecamping ‘Hemels’

Algemeen 1.423 keer gelezen

VOLKEL | Kamperen in je eigen tent of in een compleet ingerichte luxe tent. Het kan deze zomer bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Daar staat van 9 juli tot 6 september de pop-up familiecamping ‘Hemels’. 

Door corona lijken we ook dit jaar aangewezen te zijn op vakantie in eigen land. Of in eigen buurt dus. Bij de pop-up camping van Hemelrijk kun je zwemmen bij het strandbad, een drankje doen bij de Beachbar met live muziek, spelen in de speeltuin en eten bij het restaurant. Dit kan een weekend maar ook een weekje, met tweeën of met je gezin.

Camping of glamping
Er is plek voor je eigen tent of camper, maar je kunt er ook voor kiezen om er een ‘glamping’ vakantie van te maken. Je maakt dan gebruik van een luxe, vooropgezette tent. Deze tent is al ingericht zodat jouw vakantie meteen kan beginnen.

Entertainment 
Het entertainment team organiseert dagelijks activiteiten voor kinderen zoals sporttoernooien, puzzelen, een mini-disco en een quiz. Na de middag is er muziek en entertainment in Beachbar Hemels of rondom het kampvuur. In Beachbar Hemels is iedere avond een ander thema te vinden.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op campinghemels.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant