Conny en Pablo, eigenaren van BENZ Agency.
Conny en Pablo, eigenaren van BENZ Agency.

Boekingen Glennis Grace en Wolter Kroes worden 'gewoon' door Udens BENZ Agency geregeld

Algemeen 1.114 keer gelezen

UDEN | Er zijn misschien niet veel mensen die het weten, maar de boekingen van grote namen als Glennis Grace, Wolter Kroes en Jeroen van der Boom worden 'gewoon' vanuit het pittoreske Uden geregeld. Sinds 1 september gaat artiestenbureau Tribe Boekingen aan de Velmolenweg zelfstandig verder onder de naam BENZ Agency. "We blijven een full service boekingskantoor voor Nederlandse artiesten, maar gaan ons ook meer richten op het totaalplaatje."

Het kantoor, voorheen de boekingsdivisie van het Noord-Hollandse eventbureau Tribe Company, vertegenwoordigt het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Vanuit Uden wordt er met een compact en gemotiveerd team, met ieder hun eigen expertise, gewerkt aan de ontwikkeling van artiesten en events. "Het plan om deze nieuwe stap te nemen was er al langere tijd, maar werd door de coronacrisis alleen even uitgesteld", vertelt Conny Bens, samen met Pablo Zwikker eigenaar van het bureau. "Er verandert in principe niets. De vertrouwde waarden van het bedrijf blijven hetzelfde, met dezelfde artiesten en klanten, hetzelfde team, en we zijn bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. We zijn nog steeds een Udens, volwassen, landelijk opererend apparaat maar dan met een nieuwe naam, look en bredere horizon." Wel ligt de focus nog meer op de artiest. "We vinden het enorm belangrijk om nog meer bij onze artiesten betrokken te zijn. Ook gaan we ons meer richten op het snijvlak van merken, events en marketing. We verzorgen niet alleen boekingen, maar kijken breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken. " Juist in tijden als deze waarin niets meer zeker is, vinden de mannen het belangrijk om verder te blijven kijken. "Onze drijfveer is ‘zorg voor entertainment’ in de breedste zin van het woord. We geloven dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken."
Ondanks het coronavirus heeft het bureau het behoorlijk druk. "Het is voor iedereen een moeilijke tijd, maar er worden natuurlijk alternatieven gezocht. Feesten mag niet, maar dineren met mooie muziek op de achtergrond bijvoorbeeld wel. Daar spelen we op in en dat werkt momenteel heel goed. We moeten juist nu voor onze artiesten zorgen. We hebben elkaar hard nodig. Hopelijk kunnen en mogen we snel weer bedrijfsfeesten en evenementen verzorgen."

Uit de krant

Uit de krant