Afbeelding

Zomerse ontmoetingen in Bibliotheek smaken naar meer

Algemeen 412 keer gelezen

UDEN | De vier zomerse ontmoetingen die de Bibliotheek Uden in de maand augustus hield,  waren een groot succes. De bijeenkomsten werden met opzet gepland in de zomervakantie. Voor veel ouderen is dit een tijd waarin hun buren en kinderen op vakantie zijn en de eigen activiteiten en clubjes allemaal stil liggen. Uit de belangstelling in de bibliotheek bleek dat de ontmoetingen zeer gewaardeerd werden.

De bezoekers, waarvan de meesten alle bijeenkomsten hebben bijgewoond, waren enthousiast over zowel de sprekers als de onderwerpen. Zo hebben zij genoten van de verhalen van Adriaan Sanders over de zomers vroeger in Uden en de overdenkingen van Rein Vaanhold. Een kijkje achter de schermen van de bibliotheek lokte weer nieuwe bezoekers: van de kelder tot de werkruimten op de bovenste etages, alles werd bekeken en toegelicht door Evi en Yvonne van de bibliotheek.
De ontmoetingen eindigden dinsdag met een passievol verhaal van Dennis Hurkmans van de Heische Hoeve over enkele streekproducten van de Maashorst. Deze ontmoeting eindigde met een kleine proeverij.

De zomerse ontmoetingen waren een succes, smaken naar meer en worden in de zomerperiode van 2018 zonder twijfel herhaald.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant