JO11-4 van FC Uden is Kampioen.

JO11-4 van FC Uden is kampioen geworden

Algemeen 748 keer gelezen

UDEN | Het team JO11-4 van FC Uden is kampioen geworden.

De successtory voor FC Uden JO11-4 blijft maar voortduren. Na het kampioenschap in de najaarsreeks en een veel hogere indeling werd afgelopen donderdag het kampioenschap in de 2e klasse voorjaarsreeks binnen gehaald, na een overtuigende 9 - 1 overwinning op DAW.

Het team had zich ook geplaatst voor de regiofinale van de beker en speelde zaterdag in Grave tegen sv Milsbeek. In de eerste helft kwam FC Uden op voorsprong maar halverwege de tweede helft kwam Milsbeek langszij. Penalty's moesten uitsluitsel geven. Na de reguliere reeks van 5 strafschoppen was de stand 4 - 4. De FC Uden doelman tikte de Milsbeekse strafschop over de lat waarna het karwei met de beslissende penalty werd afgemaakt. Een KNVB official overhandigde de beker aan het team dat zich hiermee ook plaatste voor de districtsfinale.