Afbeelding

Derks Bedrijfswagens wint bij Bedrijvenbeurs

Zakelijk 67 keer gelezen
UDEN - Derks Bedrijfswagens uit Uden is donderdagavond op Bedrijvenbeurs ReVUSS in Evenementencentrum Uden uitgeroepen tot winnaar van de prijs voor de beste expositieruimte. De jury was van mening dat Derks zich heeft onderscheiden door op de Bedrijvenbeurs uitstekend in te springen op het thema ‘Vooruit’.

[image=156959]

Bovendien was volgens de jury ook nagedacht over duurzaamheid; het thema wat de vier gemeenten dit jaar hanteerden. Een eervolle vermelding was er voor de expositieruimten van Zwanenberg Advies en van Hanegraaf Verhuur & Ballondecoratie. De jury die alle expositieruimten heeft beoordeeld bestond deze editie uit wethouders van de gemeenten Veghel, Uden, Schijndel en Sint-Oedenrode. Zij beoordeelden de exposanten onder andere op toegankelijkheid, uitstraling, toepassing van het thema ‘vooruit’ en herkenbaarheid van de boodschap.
Bedrijvenbeurs ReVUSS keerde voor deze zesde editie weer terug naar haar roots; de allereerste editie van deze Bedrijvenbeurs vond namelijk ook plaats in Uden bij het Evenementencentrum. Organisator Sigrid Meulebeek: “De reacties van onze exposanten op deze locatie zijn over het algemeen zeer positief. Ook de bezoeker wist ons hier te vinden. Heel blij zijn wij weer met de medewerking van de vier gemeenten, die overigens ook in een prachtige expositieruimte gezamenlijk vertegenwoordigd waren op de beurs.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant