Afbeelding

Update voor Discus Beestenpot

Zakelijk 64 keer gelezen
UDEN – Dierenspeciaalzaak Discus Beestenpot in Uden is vorige week heropend. “Tijdens carnaval hebben we de binnenkant verbouwd”, zegt eigenaresse Dana Muller. De buitenkant van de winkel, waaronder de belettering, is afgelopen oktober al vernieuwd.

[image=237886]

Beestenpot is de speciaalzaak op het gebied van huisdieren en hun verzorging. Niet alleen voor honden, katten, maar ook voor knaagdieren, vogels, vissen en reptielen. “We hebben sinds vorige week ook een slang in de winkel”, vertelt Muller opgetogen. De winkel is verbouwd, omdat de binnenkant van de winkel toe was aan een update. Om de heropening te vieren heeft de Beestenpot een aantal acties. Er is een flyer rondgestuurd in Uden, Veghel en omliggende kerkdorpen met kortingsbonnen. Zo is er een bon voor 10% korting op het gehele assortiment en een bon voor een gratis voerton bij aankoop vanaf 1,5 kilo Royal Canin gezondheidsvoeding. “Ook in de winkel zijn natuurlijk nog veel aanbiedingen.”
Discus Beestenpot is gevestigd aan Meester van Coothstraat 1 in Uden en van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Bel voor meer informatie naar (0413) 26 05 43.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant