Afbeelding

De Piepers en Verstraten werken samen

Verkeer en vervoer 33 keer gelezen
VOLKEL - Carnavalsvereniging De Piepers heeft een contract getekend met Party-Catering T. Verstraten. “We zijn met alle horeca ondernemers uit Volkel het gesprek aangegaan. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Tonnie Verstraten, omdat hij ons in de volledige breedte gaat ondersteunen” aldus voorzitter Bas Vervest.

[image=288644]

Party-Catering T. Verstraten gaat niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar bekommert zich ook over de alcoholwetgeving, sluitingstijden en de schoonmaak. Ook de aankleding van de zaal regelt de cateraar. Samen met de carnavalsvereniging wordt het meubilair gemaakt dat bij Verstraten mag worden opgeslagen.
“We gaan samen op zoek naar een win-win situatie en als dit goed werkt kunnen daar best nog eens meer evenementen uit voortvloeien”. Op de vraag wie de mensen uit Volkel nu sponsoren bij het drinken van een glaasje bier antwoordt Vervest: “Carnavalsvereniging De Piepers heeft de muntverkoop in eigen hand. Dus als het gezellig is en je pakt nog een extra glaasje dan komt dit ten goede aan de carnavalsvereniging.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant