Afbeelding

Grand Dessert 2009; hét toetje van het jaar!

Kunst en cultuur 20 keer gelezen
UDEN - Het enige, echte Ujese oudejaarsprogramma, is dinsdag 29 en woensdag 30 december om 21.00 uur in een geheel nieuwe, verrassende opzet te zien in Theater Markant. Onder bezielende regie van Maarten Prinssen, Toon van den Tillaar, Jos van Lanen en Ad van Duijnhoven passeert dit jaar een scala van Udense artiesten de revue.

[image=120164]

In de originele acts blikken de diverse deelnemers ieder op zijn eigen manier terug op 2009. Met een lied, een conference, als een typetje of gewoon met een leuke anekdote.
Het aantal deelnemers is indrukwekkend. Marius Maas, duo Dorry Arts en Marga Jansen, Rene Peerenboom, Trio Ellen de Gier, Belinde van Bommel en Joyce van der Sangen, Joost van Oort & Chris van Haandel. Coen Grooten, Niels Swinkels & Dirk Koenen, Ankh en John van den Burk, en tot slot Mark van Bommel, Thijs Gevers en Peter Sopar. Samen vormen zij de ingrediënten voor het Grand dessert wat uit 10 verschillende ‘smaken’ (acts) bestaat. Toon van den Tillaar en Maarten Prinssen houden ook tijdens het programma -vanuit een bescheiden positie op het podium- op een ludieke manier de regie in handen. Zij vormen de slagroom op het toetje!
Ook nieuw dit jaar is een optreden voorafgaand aan het oudejaarsprogramma. Om alvast in de stemming te komen is de foyer vanaf 19.30 uur geopend. D’n Dop speelt vooraf en uiteraard na afloop van het programma, waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden. Zoals ieder jaar is er na afloop van het programma een bruisend glas champagne en heerlijke oliebollen voor alle bezoekers. Deze worden aangeboden door De Winter drukkers & uitgevers. De entree is 12,50 euro (incl. € 2,25 consumptie en garderobe)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant