Afbeelding

Gezellig oudejaarsprogramma in Markant

Kunst en cultuur 26 keer gelezen
UDEN - Het enige echte Ujese Oudejaarsprogramma in Theater Markant wordt ook dit jaar weer een groot feest. In nieuwe stijl staat woensdag 28 en donderdag 29 december om 20.30 uur het publiek zelf in de hoofdrol en wordt er teruggekeken op 2011 met de beroemde en beruchte zelfspot die Udenaren eigen is.

[image=200790]

Dames Dubbel, bestaande uit Kiki Heessels, Jaqueline Kerkhof en Irene Kuiper, heeft heel hard gestudeerd de afgelopen maanden om Uden en zijn inwoners op hun duimpje te leren kennen. Ze grappen, improviseren en zingen de zaal plat en daar hebben ze de aanwezigheid en hulp van de Udenaren natuurlijk hard bij nodig. Na het doldwaze, interactieve zaalprogramma barst het feest los in de foyer met de aanstekelijke muziek van BB Cool, de pittigste band van Uden. Er wordt geswingd tot in de late uurtjes met bruisende champagne en oliebollen in overvloed.
Kijk op de website www.theatermarkant.nl of bel met het Bespreekbureau op tel. 0413-25 61 10 en bestel een ticket voor het Oudejaarsprogramma of een van de andere boeiende voorstellingen.

[image=200789]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant