Afbeelding

Kerstmannenrun door het centrum van Uden, eerste editie ‘Santa’s Crash Course’ in december

Centrum 1.596 keer gelezen

UDEN | Het duurt nog even maar we waarschuwen vast: niet gek opkijken als je op zaterdagavond 18 december een hoop kerstmannen door het centrum van Uden zit rennen. Het nieuwe Udense Santa’s Crash Course daagt je uit om mee te doen aan het 5 kilometer lange parcours waarin je ook nog eens 15 obstakels tegenkomt. Inschrijven kan vanaf nu.

Om 19.00 uur start de Santa Run, die in tijdsblokken op wordt gedeeld. Iedereen vanaf 14 jaar kan meedoen, ook niet-hardlopers. Het exacte parcours wordt binnenkort bekendgemaakt.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag. De kosten om deel te nemen bedragen 38,50 euro. Je krijgt daarvoor een kerstmannenoutfit plus baard. Langs de kant zal je aangemoedigd worden door toeschouwers. Dus pak aan en rennen maar!

Mash it up
Zodra alle Santa’s Crash Course fanaten over de finish zijn, verplaatst het event zich naar Theater Markant, waar de afterparty ‘Santa’s Mash Up’ plaatsvindt. Dit feestje begint rond de klok van 22.00 uur, en is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk, ook als je niet aan de run hebt deelgenomen. Deelnemers aan de run profiteren van een combiticket van 50 euro. Losse tickets voor Santa’s Mash Up gaan later in de verkoop en kosten dan 17,50 euro. Het afterparty-programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Meer informatie vind je op santascrashcourse.nl. Hier kun je ook je tickets bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant