Afbeelding

Zeester Meerval toch prijs!

Algemeen 50 keer gelezen

Drachten, NK Estafette



[image=151501]

Afgelopen zondag heeft in Drachten de NK Estafette plaatsgevonden. Dat we er voor moesten gaan was bekend, maar de overmacht was te groot. Ondanks dit alles is er toch goed gepresteerd, daar onze zwemsters pas begonnen zijn met de trainingen. Andere verenigingen zijn namelijk al een paar weken (2 cq 3) langer bezig. Dit ivm de vakantie spreiding landelijk.

[image=151502]

Er was van te voren een afspraak onderling gemaakt; " wie een valse start veroorzaakte moest trakteren op chocolade bollen". En zowaar geschiede het bij de eerste afstand, de 4 x 100 wisselslag. De eerste zwemster die startte was Lotte, door de spanning was er een kleine beweging zichtbaar, vandaar een DISC, prijs dus! en... trakteren op chocolade bollen!!!!

[image=151503]

Het verdere verloop van de middag verliep in een ontspannen sfeer, vele zette een prima tijd neer voor hun eerste wedstrijd. Het seizoen is begonnen. Aan deze wedstrijd deden mee, Nikki Habers, Bente van Bergen, Lotte Langenhoff, Esma van Vonderen, Sophie Sollie, Stephanie Janssen, Ing Arts, Judith Vos, Hilde Grondhout en Karlijn Hoogstede.

[image=151504]

Aanstaande zondag wordt er gezwommen voor de zwemcompetitie in Rosmalen en Uden. Na beide plaatsen gaat een afdeling van de Zeester Meerval.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant